Etiketeburgim

Bota

Assange dënohet me 50 javë burgim

Gjykata britanike ka dënuar me 50 javë burg themeluesin e WikiLeaks-it, Julian Assange, me akuzën se ka shkelur lirimin me kusht në vitin 2012. Ai u shpall...

Rajoni

Burdushi dënohet me një vit burgim

Gjykata Themelore e Prizrenit ka dënuar Hysri Peqanin, mjekun popullor të njohur si Burdushi me burgim efektiv në kohëzgjatje prej një viti dhe 5 mijë euro...

Bota

Muhamed Mursi dënohet me 3 vjet burgim

Presidenti i rrëzuar i Egjiptit u dënua me 3 vjet burg me akuza për fyerje të aparatit gjyqësor. Sipas agjencisë së lajmeve Shinhua, gjykata egjiptiane dënoi...