Etiketediploma

Kultura Sociale

Ne që kemi mbetur

Ikën ata që shpallën pavarësinë, madje iku edhe Haxhi Qamili, Iku Selam Musai, vate edhe Themistokliu. Ikën ata që kishin bërë studimet në Firence, Romë dhe...