EtiketeE majta

Opinion

Në kërkim të lirisë

/Alfred Bushi/ Një prej pyetjeve të shumta që kemi reshtur së bëri vetes dhe që rrethanat në të cilat jetojmë kanë ndihmuar në heshtimin e saj, është ajo mbi...