Etiketeegjipti

Opinion

ANGLIA NJË E VËRTETË E PATHËNË…

Savash VELIU Sot sa afër qëndron Turqia me Anglinë po aq Bota e Gjirit Persik reshtohet më pranë Turqisë! Kurdoqë Turqia fuqizonte marredhenijet me Egjiptin...

Opinion

Libia u përket Libianëve!

Nga: Selcuk Turkyilmaz Deklarata se “Libia u përket Libianëve”, e bërë nga Ministri Turk i Mbrojtjes Kombëtare Hulusi Akar përmbante një pretendim...

Bota

Egjipti shet nënshtetësinë egjiptiane

Kuvendi i Egjiptit miratoi projektligjin që i jep të drejtën e nënshtetësisë egjiptiane të huajve në këmbim të investimeve që fillojnë nga 400 mijë dollarë. Në...

Bota

Si e ndryshoi bllokada jetën në Katar?

Duke u përballur me presionin diplomatik në rritje dhe me një bllokadë de facto të imponuar nga disa shtete të Gjirit, Katari tani po merret me një sërë...

Bota

Ushtria e Egjiptit sulm ajror në Libi

Ushtria e Egjiptit ka ndërmarrë një ofensivë ajrore në qytetin Derne të Libisë, raporton Anadolu Agency (AA). Lajmi është bërë publik nga televizioni shtetëror...

Bota

Rreziku i madh për Egjiptin

Krimet e kryera së fundmi, nga përbindëshat e ISIS-it në Egjipt, kundër ky kishave në qytetin e Tantës dhe të Aleksandrisë në “Të Dielën e Palmave”, duke vënë...