EtiketeEuronews

Rajoni

Ballkani në prag të shpërthimit

Ballkani në prag të shpërthimit. Mediat europine po e shohin në kontekst rajonal atë që po ndodh në Serbi, Mal të Zi, Kroaci dhe Shqipëri. Pavarësisht se...