EtiketeEvropë

Bota

‘Lufta në Evropë është e mundur’

Ministri i Mbrojtjes i Norvegjisë, Frank Bakke-Jensen deklaroi gjatë një takimi të “Shoqërisë ushtarake norvegjeze”, se ekziston mundësia që të fillojë lufta...

Bota

Vazhdon kriza e emigracionit në Evropë

Hungaria nuk u jep ushqim kërkuesve të azilit për t’i detyruar që të kthehen Autoritetet hungareze filluan të detyrojnë kandidatët për azil të heqin dorë nga...

Historia Kultura Kuriozitete

Origjina e Evropës

Një gjë që ju godet shumë shpejt rreth Europës është sesa e larmishme është ajo. Në disa zona, ju mund të bëni një udhëtim 2 orësh me makinë dhe të kaloni...