EtiketeFahri Xharra

Opinion

Reagim ndaj shkrimit të Fahri Xharrës

nga Agron Mucaku. “Nga rrjedh emëri i qytetit të Gjakovës? Dhe tezave të tij trilluese gjoja se Xhamia e Hadumit u ndërtua në themelet e ndonjë kishe? Botuar...

Rajoni

Rrihet Arbana Xharra

Anëtarja më e re e Partisë Demokratike të Kosovës, Arbana Xharra është sulmuar sot rreth orës 1 pas mesnate Ende pa u bërë një javë në politikë, Arbana Xharra...