Etiketefake news

Opinion

Beteja e humbur kundër fake news

Nga Mark Scott. Trajtimi i problemit të lajmeve të rreme, duhej të ishte një mision i lehtë. Franca kërkon miratimin e ligjeve të reja, që do t’i lejonin...

Opinion

Dy standarde edhe në rajonet e luftës

nga Paweł Pieniążek Historitë e vërteta të njerëzve në luftë vështirë se shiten, sepse ato nuk janë spektakolare. Dhe ata që e kanë vështruar luftën nga afër...

OPINIONE