Florian Leli

Kush është Xhemal Seferti?

Nga hoxhë Florian Leli Ai është emisari i posaçëm i Fethullah Gylenit dhe i besuari i tij në trojet tona. Zyrtarisht është këshilltar fetar i

Read More