EtiketeGjenevë

Bota

Macron: Bota është në krizë të thellë

Bota po kalon në një krizë të thellë, dhe mund të jetë në prag të një kohe të luftës, është shprehur  presidenti i Francës, Emmanuel Macron gjatë një fjalimi...