globaliste

Gaza: një pauzë para stuhisë

SHBA dhe aleatët e saj do të vazhdojnë të mbështesin luftën e Izraelit në Gaza pas një mashtrimi armepushimi të shkurtër. Por ndërsa rasti i

Read More