EtiketeHamas

Opinion

Hamasi bashkohet përsëri me Teheranin

Nga: Taha Kilinç Një zhvillim i rëndësishëm në javën e kaluar ishte vizita e një delegacioni të nivelit të lartë nga Lëvizja e Rezistencës Islame (Hamas) në...

Bota

ISIS i hap luftë Hamasit në Palestinë

Dega e ISIS-it që zhvillon aktivitetin e saj në Gadishullin Sinai të Egjiptit i ka hapur luftë Hamasit palestinez. Nëpërmjet një video që shfaqet ekzekutimi i...

Opinion

Vizioni i ‘strucit’ të Hamasit

Alptekin Dursunoğlu Dokumenti i ri politik i Hamasit, i cili edhe thekson se e mbështet rezistencën në çdo mënyrë dhe mjet të saj dhe nga ana tjetër shprehet...

Opinion

Hamas dhe terreni i rrëshqitshëm

Abdel Bari Atwan Gjatë vizitave të tij në Gazza dhe në Doha, edhe ish kryeministri i Britanisë së Madhe, Tony Blair ka luajtur një rol shumë të rëndësishëm në...

OPINIONE

INTERVISTA