EtiketeHamasi

Opinion

TURQIA GODET THELLË NË ISRAEL!!!

Savash VELIU Para ca ditësh amerikanët larguan rreth 120 ushtarak të saj nga rrethina e Tel Avivit dhe i dergoi në bazën Gjermane, kjo tregon frikën e saj nga...

Bota

Hamasi dënon vendet arabe

Lëvizja e Rezistencës Islamike Palesineze (Hamas) ka dënuar përpjekjet e Arabisë Saudite, Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Egjiptit për të mos marrë pjesë në...

Bota

Letër OKB-së nga Hamasi

Ismail Heniyye, kreu i njësisë politike të Lëvizjes së Rezistencës Islamike të Palestinës, dënoi mbështetjen morale dhe materiale të Shteteve të Bashkuara për...

Bota

Hamasi dënon Arabinë Saudite

Në një deklaratë me shkrim të bërë nga Lëvizja e Rezistencës Islamike në Palestinë, Hamasi, u deklarua se kjo lëvizje është kundër normalizimit të...

Bota

Mesazh nga Hamasi për Izraelin

Mahmud ez-Zehhar, i cili është një ndër emrat më të rëndësishëm të rezistencës palestineze dhe të Hamasit, i dha një mesazh të qartë regjimit sionist izraelit...

Bota

Hamasi reagon ndaj Arabisë Saudite

GAZA (AA) – Lëvizja palestineze e Rezistencës Islame Hamas ka dënuar deklaratat e ministrit të Jashtëm të Arabisë Saudite Adel bin Ahmed Al-Xhubeir se Katari...

Bota

Hanije zgjidhet lider i ri i Hamasit

Ish-lideri i Hamas në Gaza, Ismail Hanie, është zgjedhur të shtunën për lider të lëvizjes islamike palestineze, njoftuan mediat zyrtare të Hamas. Pritet që...