EtiketeHoxha

Opinion

HOXHA DHE INDIFERENCA

Shkruan: Ismail Bardhi Një ditëu nisa për nëpunë, i hipa autobusit, por për arsye se jam mysafir në këtë vend, e pyeta një njeri që ishte pranë meje se a...

Historia Kultura

HASAN TAHSINI

Autor: Uliks Nipolli Marshojnë udhëtarët e heshtur drejt dijës, duke lënë pas vetëvetën në hapat, të cilat kumbojnë revolucion. Përmes hijeve të një sistemi...