Etiketeideologji

Opinion

Evropa si ideologji dhe utopi

/Arlind Qori/ Evropën e has kudo, jo vetëm kur bie fjala tek integrimi në Bashkimin Evropian. Ajo përdoret për të folur për lirinë, kapitalizmin, tregun...

OPINIONE