EtiketeIftar

Kultura

Nata e Palestines, 2 qershor 2019

Si cdo vit, Instituti i Medias se Lire edhe kete vit organizon ne daten 2 qershor eventin Nata e Palestines 2019. Ky event i cili tashme eshte bere tradite qe...

Rajoni

Në Prishtinë u hap tenda e iftarit

Për nder të ditës së parë të muajit Ramazan, Fondacioni “Ejup Sulltan” nga Republika e Turqisë organizoi hapjen e tendës për iftar në Pallatin e Sporteve dhe...