EtiketeInfermiere

Opinion

Në kujtim të Razan al-Naxharit

nga Orly Noy. Infermierja 21 vjeçare u qëllua dhe u vra nga ushtarët izraelitë, ndërsa po përpiqej të ndihmonte protestuesit e plagosur pranë gardhit ndarës...