Etiketeinvestime

Shqiperia Video

Irani do investojë në Shqipëri

Biznesi iranian e sheh me interes Shqipërinë për të investuar në sektorët e mjekësisë, naftës, gazit dhe mallrave të konsumit. Kryetari i dhomës së Tregtisë së...