EtiketeIsmail Kadare

Opinion

ISMAIL KADAREJA DHE REALIZMI SOCIALIST

Nga Prof. Dr. Milazim Krasniqi Injektimi i urrejtjes ndaj “Tjetrit” brenda kombit për shkak dallimesh fetare e ideologjike dhe ksenofobisë nëpërmjet letërsisë...

Opinion

Shtrigani i sajdisur

Salih Kabashi Ministri i Kulturës së Kosovës, gjysmaku, sakati e treçerekë analfabeti Kujtim Shala, ka harxhuar para të shtetit fukara të Kosovës për të...