EtiketeKadri Veseli

Rajoni

Kadri Veseli rizgjedhet kryetar i PDK-së

Kadri Veseli është rizgjedhur kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës. Konventa e nëntë e PDK-së, pasi vendosi që votimi të bëhet në mënyrë të hapur, Veseli...

Rajoni

Trepça tani është 100% e Kosovës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka nënshkruar sot vendimin e miratuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës për statutin e Trepçës. Ky vendim...

Rajoni

Kuvendi i Kosovës miraton buxhetin 2018

Kuvendi i Kosovës në një seancë të jashtëzakonshme të përfunduar mbrëmjen e të premtes shqyrtoi për herë të dytë dhe e miratoi projektligjn për buxhetin e...