Etiketekatolikët

Historia

Mercenaret e Trabonit!

Nga Gezim Selmani Kjo fotografi e kohes flet me shume se njemije fjale qe mund te tregoi nje pseudo-historian per historikun e Kryengritjes te Malsise te...

Shqiperia

Pornografi me Skenderbeun

Pas sulmit nga ana e myslymaneve shqiptare kunder idhullit katolik te Skenderbeut, adhuruesit e heroit te Katolicizmit, pervec kercenimeve dhe shantazheve qe...

OPINIONE