Etiketekineze

Bota

Trupat kineze në Venezuelë?

Në mes të një lufte tregtare me Shtetet e Bashkuara të pasuar nga shitja e armëve amerikane në Tajvan, Pekini thuhet se ka dërguar trupa në Venezuelë. Trupat...

Bota

Shtatë arritje ushtarake kineze

Pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës Kina është e dyta në botë me buxhetin e saj ushtarak dhe investimet në armatim. Gjatë vitit të kaluar Kina ka prezantuar...

OPINIONE