Etiketekisha katolike

Opinion Sociale

Abuzimi dhe kisha katolike

Nga Astrid Prange / DW Të shkakton dhimbje. Të zë frymën. Të turpëron. Abuzimi seksual për dekada më radhë e ka bërë kishën katolike një paradhomë të ferrit...

Bota

Abuzimi dhe kisha katolike

ë shkakton dhimbje. Të zë frymën. Të turpëron. Abuzimi seksual për dekada më radhë e ka bërë kishën katolike një paradhomë të ferrit për viktimat. Për vuajtjet...

Rajoni

Kroacia del mbi “heretizmin”

Parlamenti i Kroacisë ka ratifikuar Konventën e Stambollit për luftën kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje, pavarësisht nga kontradiktat e Kishës...

Bota

Le Pen sulmon kishën katolike

Udhëheqësja e Frontit Nacional dhe kandidatja për presidente në Francë, Marine Le Pen, gjatë një interviste për të përditshme “La Croix” tha se ishte e...

OPINIONE