EtiketeKKE

Opinion

«Çfarë mësuam nga Maji i 68-ës?»

Fjalim i Maki Papadhopulos, anëtar i Byrosë Politike të KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në Festivalin e studentëve të Rinisë Komuniste të Greqisë...

Bota

Liri Palestinës – Popujt do të fitojnë

Aktivitet i realizuar në datën 29 Nëntor 2018 nga Organizata e Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) në Atikë dhe Këshilli Qendror i Rinisë Komuniste të Greqisë...