Etiketeklasa

Opinion

Luftë klase e kazanit të corbës

Nga Xhafer Sadiku Midis atyre që me te drejte e këshillojnë Bashën për të reformuar formacionin politik që ai drejton, nuk mungojnë as pinjollët e kriminelëve...

Opinion

Garda “pretoriane” e së shkuarës

Për të dhënë imazhin se ishte reformuar, Partia e Punës ndërroi emrin në Parti Socialiste, por nuk bëri asnjë analizë dhe nuk kërkoi ndjesë për krimet e...

OPINIONE

INTERVISTA