Etiketekolonializmi

Opinion

Libia u përket Libianëve!

Nga: Selcuk Turkyilmaz Deklarata se “Libia u përket Libianëve”, e bërë nga Ministri Turk i Mbrojtjes Kombëtare Hulusi Akar përmbante një pretendim...

Opinion

Koment – Gara për qytetërim

Ibrahim KALIN Debati madhor i fundit për qytetërimin u nxit mbi dy dekada më parë nga libri me titull “Përplasja e Qytetërimeve dhe Ribërja e Rendit Botëror”...