EtiketeKosove

Opinion

Korona virusi dhe ekonomia e Kosovës

Nga Av. Faik MIFTARI Korona virusi Covid-19 gjatë periudhës kohore të saj pa mëdyshje do të shkaktojë pasoja të mëdha për ekonominë e Kosovës në përgjithësi e...

Opinion

Albin Kurti dhe Hasan Prishtina

Nga Agim Jakupij U ngjall nga idealistët. U ruajt nga rastet. U vra nga politikanët. Faik Konica Është shkrimi i dytë që po e nis me thënien e kryediplomatit...

Rajoni

Kosovë: Ikballe Huduti u lirua

IHRC njoftojë se Ikballe Huduti u lirua sot nga paraburgimi me disa kufizime. Ne më vonë do të publikojmë më shumë detaje. Ju lutemi rishikoni këtë faqe për...

OPINIONE