EtiketeKQZ

Rajoni

Rinumërohen 55 nga 280 kuti votimi

KQZ-ja ka marrë vendim që të rinumërohen edhe 280 kuti të votimit, rekomandim ky i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve. Prej tyre 150 në rinumërim të...