Etiketekrime lufte

Bota

Amerika kryen krime lufte në Gaza

Aktivisti amerikan i paqes, vendimin amerikan për të zvogëluar ndihmën ndaj refugjatëve të okupuar palestinezë e ka përshkruar si ndihmë për regjimin izraelit...

Rajoni

SHBA kërcënon Kosovën me Rusinë

Amerika dhe vendet e tjera të Quint-it kanë paralajmëruar autoritetet e Prishtinës se nuk do të ndalin asnjë përpjekje të Rusisë për formimin e Gjykatës...