Etiketekrime

Bota

Presidenti ukrainas shpall ligjin e luftës

Deklarata është publikuar në faqen e internetit të presidentit të Ukrainës, Petro Poroshenko. Dekreti i nënshkruar hyn në fuqi vetëm pas miratimit që duhet të...

Bota

Krime, xhami dhe qender e re islame

Ndërtimi i xhamisë së re është duke përparuar në fshatin Beloglinka (në Krime-Tatar Aktachi-Kiyat) në rrethin e Simferopolit. Sipërfaqja e ndërtesës së xhamisë...