EtiketeKroaci

Rajoni

Kroacia humb çdo vit 15 000 banorë

Largimi në masë i trurit nga vendet anëtare të BE-së nga Lindja drejt Perëndimit është një çështje ekzistenciale, ndërkohë që gjysma e BE-së po përballet me...

Rajoni

Kroacia ka nevoje për 20 mije punetore

Nga riviera kroate deri të plazhet bullgare gastronomia dhe hoteleria përgatiten për një sezon rekord, shkruajnë mediat gjermane. Kjo për shkak se turistët e...

Rajoni

Kroacia del mbi “heretizmin”

Parlamenti i Kroacisë ka ratifikuar Konventën e Stambollit për luftën kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje, pavarësisht nga kontradiktat e Kishës...

Rajoni Sport

Ballist Morina i shpëton ekstradimit

Pengohet ekstradimi i Ballist Morinës, pasi Gjykata e Lartë e Zagrebit ka vendosur ta kthejë çështjen mbrapsht në Gjykatën e Shkallës së Parë. Ismail Morina i...