Etiketekurdët

Bota Opinion Sport

Standardi i dyfishtë i UEFA-s

HİLMİ SEVER Fillimi i hetimit disiplinor nga Unioni i Federatës së Futbollit të Evropës (UEFA) me arsyetimin se mund të përmbajë provokim politik përshëndetja...

Bota

Nasrullah: Amerika është mosbesuese

Sekretari i përgjithshëm i lëvizjes së rezistencës islamike libaneze Hezbullah e ka cilësuar Amerikën si mosbesuese dhe ka thënë se Amerika nuk është besnike...

Bota Opinion

Llogaritë që janë bërë në Afrin

Nga Musa Özuğurlu Me një ndërhyrje të këtillë, Turqia ka krijuar një mundësi të artë për qeverinë siriane e cila ka qënë gjithnjë në kërkim të mundësive për të...

Bota Opinion

Edhe sa do të zgjasë uvertura?

Nga Musa Özuğurlu Pothuajse të gjitha palët në Siri janë të gatshme të përballen me njëra-tjetrën në një luftë të mundshme. Sepse Turqia ka llogari për të...