EtiketeKuvendi

Rajoni

Kuvendi, nga kriza në krizë

Fillimi i punës së legjislaturës së gjashtë të Kuvendit të Kosovës , ka reflektuar shenjat e para të një krize të re, thonë analistët politikë. Situata e...

Rajoni

Kuvendi i Maqedonisë punon me tensione

Seanca parlamentare ku duhet të zgjidhen zëvendësministra dhe me këtë të kompletohet kabineti qeveritar i Maqdonisë, është përcjellë me tensione. Situata në...