Etiketeleter

Bota

Letër OKB-së nga Hamasi

Ismail Heniyye, kreu i njësisë politike të Lëvizjes së Rezistencës Islamike të Palestinës, dënoi mbështetjen morale dhe materiale të Shteteve të Bashkuara për...

Sociale

Këshillë nga e vdekura

Para disa javësh ndërroi jetë publicistja kuvajtiane Nadije Xharullah ( Allahu e mëshiroftë )Para se të vdiste e kishte shkruar këtë shkrim: Në vdekjen time...

Rajoni

Letër Imamit Shqiptar nga Xhabir Hamiti

Është mëkat dhe veprim i pafalshëm për ne dhe fëmijët tanë që vlerat tona fetare sot t`i përziejmë me fraksione dhe lëvizje politike fetare të jashtme të cilat...