Etiketelibri

Bota

Ditët e Librit dhe Kulturës së Turqisë

Ditët e Librit dhe Kulturës së Turqisë në këtë vit në të cilën marrin pjesë shtëpi të rëndësishme botuese, shkrimtarë dhe shkencëtarë të botës islamike, do të...