Etiketeligji

Shqiperia

Paratë tona për median e kazanit?

Skerdilajd Zaimi Sot është zhvilluar në mjediset e Autoritetit të Medias Audiovizive një takim konsultativ mes drejtorit të këtij instiutucioni, Gent Sala dhe...

Opinion

Polonia dhe ligji i Holokaustit

Pas nënshkrimit të ligjit të Holokaustit nga presidenti Duda në Poloni, ka pasur reagime të ashpra nga bota e jashtme. A e ka nënvleftësuar Varshava efektin e...

Shqiperia

Legalizimet, ligji do të ndryshojë

Qeveria do të ndryshojë ligjin për t’i hapur rrugë legalizimit të rreth 160 mijë objekteve informale, të cilat kanë probleme dhe nuk mund të legalizohen me...