Etiketemakine

Shqiperia

Kur bën humor policash dhe Lali Eri

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, e ka nisur ditën e sotme me këngën “me të bardha, me të bardha veshur-o”. Veliaj ka zgjedhur pikërisht këtë...