EtiketeMedine

Historia

Tigri i shkretëtirës

Fahreddin Pashai ose Umar Fakhrud-Din Pasha (1868-1948) ishte komandant ushtrie dhe guvernator osman në Medinë nga viti 1916 deri më 1919. Për aftësitë e tij...

OPINIONE