EtiketeMeka

Bota Opinion

Imamët si Shitësit Udhëtar

Nga Salina Khan Me më shumë dijetarë muslimanë në Amerikë te dyfishuar si udhëzues turne në destinacione të shenjta dhe ekzotike, lindin pyetje serioze për...

Kultura

Fakte interesante rreth muslimanëve

Feja myslimane është një fe monoteiste abrahamike. Është e bazuar në besimin në një Zot (arab. Allahu), në zgjedhjen e Muhamedit për profetin e fundit...

Bota

Meka prezanton projektet e së ardhmes

Arabia Saudite ka në plan të zbatojë projekte me kapacitet për të pranuar 30 milionë pelegrinë dhe vizita të umreve në Mekë. Sipas lajmit të agjencisë zyrtare...