EtiketeMoskë

Bota Opinion

Tensioni Azerbajxhan-Armeni

Nga prof. asc. Murat YESILTAS Armenia pas sulmeve të saj ndaj rajonit Tovuz tregoi agresion edhe ndaj Karabakut Malor. Operacionet ushtarake të Azerbajxhanit...

Bota

Muzika turke në Moskë

“Instituti Yunus Emre” (YEE) në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës që u mbajt në Konservatorin Shtetëror Tchaikovsky në Moskë organizoi...

Bota

Takimi Putin-Netanyahu në Moskë

Kryetari i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin u takua me Kryeministrin e Izraelit, Benjamin Netanyahu në kryeqytetin Moskë. Sipas deklaratës së bërë nga...

Bota

Panorama e Moskës nga kati i 85-të (Foto)

Bukuritë e kryeqytetit të Rusisë, Moskës, janë mbreslënëse për shumë turistë të cilët për t’i parë sa më mirë, ngjiten në rrokaqiellin “Moskva – City”, shkruan...

Bota

Festivali i Dytë i Turqisë në Moskë

Festivalit të Dytë i Turqisë në Moskë ka filluar. Aktiviteti, i organizuar nga Federata Turke e Hotelierëve (TÜROFED) në bashkëpunim me kryetarët e qarqeve dhe...