EtiketeMyslimanët

Bota Opinion

Bota nuk mban zi për myslimanët

Daud Noorzai Gjatë viteve të shkuara kemi përjetuar shumë sulme të tmerrshme terroriste – në botën perëndimore dhe veçanërisht në botën e tretë. Çdo sulm...

Bota

Izraeli rihap portat e Xhamisë Al-Aksa

Forcat policore të Izraelit rihapën mëngjesin e së shtunës të gjitha hyrjet e Kompleksit të Xhamisë Al-Aksa, të cilat i patën mbyllur një ditë më parë…...