EtiketeOPEC

Bota

Ekuadori më 1 janar braktis OPEC-un

Ekuadori të martën njoftoi se do të largohet nga OPEC më 1 janar në përputhje me qëllimet e qëndrueshmërisë fiskale të qeverisë. Sipas një deklarate në Twitter...

Bota

Katari do të largohet nga OPEC-u

Kompania e naftës së Katarit njoftoi se ky vend prej janarit 2019 do të largohet dhe dalë nga organizata e vendeve prodhuese të naftës OPEC. Sa’ad Kaebi...

Bota

FMN paralajmëron Arabinë Saudite

FMN në raportin më të fundit të tij që u publikua më 24 gusht, ka paralajmëruar Arabinë Saudite mbi pasojat e shtimit të shpenzimeve financiare. Arabia Saudite...

OPINIONE