EtiketeOrganizata Botërore e Shëndetësisë

Opinion

‘Covid19’ Virus i “viruseve”

Nga Mirvet Ibrahimi Çkado që të jetë e vërteta në lidhje me shkaqet e paraqitjes së virusit ‘Covid19’ si dhe përmasave të kësaj epidemie, ajo që dëgjojmë dhe...

Shqiperia

Pensionisti që merret me sport

Organizata Botërore e Shëndetësisë, në një studim të fundit, thotë se gati gjysma e shqiptarëve nuk kryejnë aktivitet fizik. Mungesa e aktivitetit fizik çon në...