Paul Gosar

Vdekja e Izraelit

Nga Chris Hedges Izraeli do të shfaqet triumfues pasi të përfundojë fushatën e tij të gjenocidit në Gaza dhe Bregun Perëndimor. E mbështetur nga Shtetet

Read More