EtiketePentagoni

Bota

Kur lufta del jashtë kontrollit

Nacionali sjell fragment nga libri i ri i Wiliam Engdahlit ”Hegjemoni i humbur” në të cilin autori i guximshëm dhe hulumtuesi i pavarur shpesh i kontestuar...