EtiketePoezi

Kultura

Poezi për Isranë dhe Miraxhin

Israja dhe Miraxhi Dëgjo për Natën e Israsë dhe të Miraxhit për ngjarjen që me Kuran e përjetshme mbeti dije që, ku piqet njohja e krijesave me të përtejmen...