Etiketeprizren

Opinion

Rinia euro-perëndimore

Pas rënies së komunizmit, në Bashkimin Sovjetik dhe në Ballkan u ndie mungesa e shënjestrës, u ndie një vakum për shënjestrimin e shigjetave të tyre...

Opinion

Miti për turqit e pamposhtur

“Ballkani perëndimor është hapësirë vakum, i cili nuk mund t’i zgjidhë problemet dhe kundërthëniet dhe, për këtë arsye, ndërmjetësuesi (miqësor) jo vetëm që...

Opinion

Një presidencializëm unik

Ky lloj sistemi ka veçoritë e veta. Në këtë sistem organi ekzekutiv është monocefal, pra udhëheqja me pushtetin ekzekutiv i është dhënë një personi/organi, që...

Opinion

Njeriu prosumer në mediat sociale

Përdoruesit e mediave sociale, që ngarkojnë video apo fotografi, që shkruajnë komente ose mesazhe në mur, që shikojnë profilet e shokëve dhe që shtojnë shoqëri...

Rajoni

Filmohen dy gra duke bërë magji

Kamerat e sigurisë pranë një shtëpie në Prizren kanë kapur një veprim të çuditshëm të dy femrave. Ato shihen teksa i afrohen një shtëpie dhe hedhin diçka tek...