Etiketeprojekte

Shqiperia

Projekte që po groposin vendin

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, duket se është i vendosur që gënjeshtrën ta shndërrojë në standard të raportit të tij me qytetarët shqiptarë. Gjatë fjalës...

Bota

Meka prezanton projektet e së ardhmes

Arabia Saudite ka në plan të zbatojë projekte me kapacitet për të pranuar 30 milionë pelegrinë dhe vizita të umreve në Mekë. Sipas lajmit të agjencisë zyrtare...