EtiketeProkurori

Shqiperia

Mega skandal ne Prokurori!

Nje tjeter dosje do te dorezohet ne Ambasaden amerikane dhe ne media. (Ja si i ka grabitur qytetaret e Vlores ish-drejtuesi i Prokurorise Vlore Ramadan Troci)...