Etiketeprona

Shqiperia

Legalizimet, ligji do të ndryshojë

Qeveria do të ndryshojë ligjin për t’i hapur rrugë legalizimit të rreth 160 mijë objekteve informale, të cilat kanë probleme dhe nuk mund të legalizohen me...

OPINIONE